A CSER-FA Kft. hidegburkolatok, üveg- és kerámiamozaikok valamint szaniteráruk forgalmazására, belsőépítészeti tervezésre és szaktanácsadásra szakosodott stúdió.

A vállalkozást 1999-ben építészmérnökként alapítottam, és azóta is személyesen részt veszek munkáiban. A magam köré gyűjtött kicsi, de nagyon képzett teamre a magas szintű szakmai tudás és mérnöki igényesség jellemző.

Filozófiánk, hogy az általunk forgalmazott termékek felhasználásával élhető, jól megtervezett tereket teremtsünk, és azokat megrendelőink tökéletes műszaki kivitelben valósíthassák meg.

Bemutatótermünkben építészmérnök munkatársaink tervezési ötletekkel, burkolási szaktanácsadással segítik ügyfeleinket környezetük egyedi kialakításában. Az építész és belsőépítész tervezőkkel együttműködve segítünk kiválasztani a megálmodott környezetben legjobban érvényesülő burkolatokat, dekorokat és a hozzájuk illeszkedő kiegészítő anyagokat a rendelkezésre álló költségkereteken belül.

A választékunk meglehetősen széles. Beszállító partnereinket Európa legjobb burkolóanyag, valamint szaniterberendezéseket gyártócégei közül válogattuk ki.

Megrendeléseiket az egyéni igényeket messzemenően figyelembe véve, rövid szállítási határidővel teljesítjük.

Szorosan együttműködünk több belsőépítésszel, építész irodával, burkolási munkákat kivitelező céggel. Együttműködő partnerünk, a Woldem Kft. vízsugaras vágással foglalkozik. Burkolólapjaink egyedi mintára vágásával szinte bármilyen elképzelését megvalósítjuk.

A design és a megvalósíthatóság, az álmok és a realitás: ezt tartjuk szem előtt, legyen akár egy kis fürdőszoba, vagy akár egy egész szálloda.

ÜGYVEZETő IGAZGATÓ:

Csorba Erika 20-941-9165

A TEAM

Csápori Gabriella:  20-253-0990

Kerner Zsuzsanna:  30-300-9670

Fodor Orsolya:  30-226-2040

ELÉRHETŐSÉGEINK

1138 Budapest, XIII., Révész utca 29.

Tel.: 36-1-350-6152 / Fax.: 36-1-238-0790

info@cserfa.hu

 

Request was denied for some reason.